-LA ROSA DELS VENTS es reserva el dret de modificar sense avís previ el contingut d'aquest avís legal. Així doncs, i per garantir una utilització correcta del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

 

- Es possible que la informació presentada en aquest lloc web no sigui correcta, malgrat els esforços duts a terme per assegurar-ne l'exactitud i l'actualització. En conseqüència, LA ROSA DELS VENTS no es fa responsable dels errors que hi pugui haver, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

 

- Mitjançant aquest avís legal, LA ROSA DELS VENTS informa els usuaris d'aquest lloc web, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (d'ara endavant, LOPD), sobre la seva política de protecció de dades personals, amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si volen facilitar a LA ROSA DELS VENTS les seves dades personals.

 

- L'usuari te dret a accedir a la informació que l'afecta recollida en el fitxer de LA ROSA DELS VENTS rectificar-la si fos errònia, cancel.lar-la o oposar-se a que sigui tractada, a través de l'adreça electrònica  larosadelsvents@gmail.com

 

- LA ROSA DELS VENTS ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que faciliti l'usuari, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.